ISKUSTVA PACIJENATA

Poštovana/i,

Želim ovim putem da u nekoliko rečenica iskažem moje mišljenje i utisak o saradnji sa Vama i sa Savetovalištem za hrono ishranu u celini.

Krajem jula meseca sam se odlučio da otpočnem sa hrono ishranom, da obavim detaljan pregled i analize. Na dobijanju prve informacije od Vaše koleginice sa prijema primetio sam visok profesionalan odnos. Sam prvi pregled, razgovor sa lekarom dr Ilijom i nutricionistom Milankom je bio iznad mojih očekivanja. Sasvim profesionalan i topao odnos, jasan, precizan, sa kvalitetnim i krajnje potrebnim savetima. Kao i svaki početnik imao sam nepoznanica i pitanja, a na koje sam dobio potrebne i zadovoljavajuće odgovora kako putem telefonskih poziva, tako i na prvoj kontroli. Nakon drugog meseca i druge kontrole, moj napredak je vidljiv, a odnos sa, pre svega, kvalitetnim ljudima tako i stručnim licima u Savetovalištu na zaista visokom nivou.
Ja sam čovek koji je direktan i iskren, profesionalac u svom poslu i kao takav uvek očekujem da i druga strana sa kojom sarađujem bude takođe takva ako ne i na višem nivou. To sam sve prepoznao, pronašao i dobio u Savetovalištu za hrono ishranu u Novom Sadu od celokupne ekipe. Poseban profesionalni i rekao bih prijateljski odnos stekao sam sa nutricionistom Milankom, te taj odnos me je usmerio da ostanem sa Vama i Vas prepoznao kao svetionik na putu povratka u mirne vode življenja.
Mišljenja sam i zaista verujem da se čovek prepozna po svojim ljudskim kvalitetima i po kvalitetima profesije kojom se bavi, da svedoči svojim delanjem i komunikacijom sa pacijentima (ili klijentima ako je tako ispravnije) . Vezujem se pre svega za ljude kao takve. Čast mi je i zadovoljstvo da u saradnji sa Vama u Savetovalištu u Novom Sadu istrajem na započetom putu zvanom hrono ishrana. Želim da pokušam, tačnije da istrajem i uspem, da uz Vašu pomoć uredim svoj način življenja i dam primer kako svojim kćerima tako i bližnjima.
Zahvaljujem na svemu i srdačan pozdrav do skorog viđenja.

Darko Živanović
Novi Sad – Srbija

zivanovic