O NAMA

Dobro došli u prvo Savetovalište za hrono ishranu  u Novom Sadu.

Savetovalište za hrono ishranu ima za cilj da svojim korisnicima pruži kvalitetan nutricionistički pregled i savetovanje od strane specijalizovanog stručnog tima, uz korišćenje najsavremenijih znanja,  metoda i aparata u oblasti nutricije.

Preglede obavljamo u prijatnom ambijentu našeg Savetovališta, koje se nalazi u neposrednoj blizini centra grada, u ul. Vase Pelagića broj 13.

Pregledi se zakazuju putem telefona:
021/425 400; 427 400 i 063/ 109 1439
ili email-a : info@hrono-ishrana.rs

Nakon obavljenog Prvog pregleda i razgovora sa nutricionistom i lekarom, dobijate rezultate testiranja i predlog jelovnika, kao i sve neophodne savete i uputstva koji će vaš organizam i telo učiniti zdravijim i snažnijim. Kontinuiranim praćenjem stanja vašeg organizma putem Kontrolnih pregleda postižemo vidljive rezultate, i to ne samo golim okom, u vidu dostizanja vaše optimalne telesne težine nego i popravljanja psihofizičkog stanja organizma. Doprinećemo usvajanju zdravih životnih navika koje će učiniti vaš životni vek dužim i kvalitetnijim.

Naš tim stručnjaka sastavljen od nutricionista i lekara je ono što naše savetovalište čini prepoznatljivim i kompetentnim u ovoj oblasti.

Raspolažemo najsavremenijim aparatima koji se danas koriste u analizi intolerancije namirnica (Mora Nova) i segmentnog sastava tela (InBody 720). Takođe, u našem Savetovalištu, koristimo revolucionarnu metodu tretmanom Ultracontour aparatom uz pomoć koga, na bazi visokofrekventnog ultrazvuka, trajno i bezbolno uništavamo masne ćelije i celulit.

Pozivamo vas da nas posetite !

S poštovanjem,
Vaše  Savetovalište za hrono ishranu